Voor het bouwen van een huis zijn de kosten zeer afhankelijk van de aard van de bouw. Ga vooral niet met de eerste beste aannemer in zee. Voordat u zaken gaat doen met de aannemer, vraag naar voorbeelden van woningen die door hem zijn gebouwd. Ook ervaringen van klanten kunnen een hele steun zijn.

Goed zaken doen vereist een goede voorbereiding.
Aan welke eisen moet u voldoen?

– u beschikt over een bouwkavel/perceel,

– u heeft uw keuze gemaakt over de soort woning( laagbouw/hoogbouw),

Voor de aannemer,

– een begroting,

– een goedgekeurde bouwtekening,

– uw budget.

Beschikt u (nog) niet over een kavel? Geen nood wij, helpen u daar graag bij.
U heeft zowel voor de bouw alsook voor de tekening een begroting nodig. De begroting geeft je inzicht in wat het huis zal gaan kosten welke u graag wil bouwen. In samenspraak met de aannemer en na vaststelling van uw budget kan het bouwen van uw woning beginnen.

Post a comment

Your email address will not be published.

Related Posts